Tisdag 16 april 2019

Göteborg

Evenemanget för Burgarfantaster!

Info Göteborg

Är du en sådan person som drömmer om burgare när du sover? Eller står du som ett frågetecken när din kollega frågar om du ska äta något annat till lunch än burgare idag också? Nu kommer matevenemanget som blev omedelbar succé i Malmö förra året med slutsålda biljetter under 24 timmar även till Göteborg - Burgarnatten.

Utrustad med ett klippkort går ni runt bland deltagande burgarhak och restauranger där ni erbjuds ett smakprov på krogarnas egna tolkning av burgare. Totalt ingår 8 smakprov/klippkort. Pröva härliga restauranger i kombination med en gemenskap där burgarfanatiker samlas för att uppleva nya smaker, restauranger och finna likasinnade kring en av världens mest populära rätter. Allt under en och samma kväll.

För att kunna njuta av kvällen måste ni först växla er köpta biljett till ett klippkort. Detta har ni möjlighet att göra mellan kl. 12-18 på Stora Saluhallen, Kungstorget nr. 15-18, samma dag som evenemanget är.

Tänk även på att restaurangerna har olika förutsättningar för att ta emot Burgarnattengäster, därför kan smakprovet serveras allt ifrån utanför restaurangen till vid sittande bord.

Evenemanget pågår mellan kl. 16-23 och ni tar er lättast runt i staden på cykel eller till fots.

Besök Burgarnatten själv eller tillsammans med vänner och familj. Är ni livsnjutare och burgarfantaster tror vi att ni kommer trivas!

Vanliga frågor

En tid innan eventet hålls släpper vi våra Blind Tickets. Biljetterna är perfekt för den som önskar bli överraskad, då deltagande krogar presenteras vid ett senare tillfälle.
Den färg du har köpt Blind Tickets till är också den färgslinga som du kommer att gå under själva Burgarnatten. Cirka en vecka innan eventet hålls får du ett välkomstmail med all praktisk information som du kommer behöva.
Vi uppmanar samtliga restauranger att ha ett vegetariskt alternativ, men det är dessvärre inget vi kan garantera.
Gluten- och laktosfritt brukar restaurangerna lösa fint och det är något vi uppmanar restaurangerna om att kunna erbjuda. Andra allergier/intoleranser har vi tyvärr inte möjlighet att ta hänsyn till.
Önskas dryck säljer restaurangerna ett passande alternativ oftast både på hel- och halvglas.
Är biljetten personlig?

Nej.

Brukar biljetterna ta slut?

Ja! Biljettantalet är begränsat inför varje Burgarnatt. Se därför till att förköpa er biljett i god tid. I samband med att vi presenterar deltagande restauranger brukar vi även släppa ytterligare biljetter utöver Blind Tickets.

Hur köper jag min biljett?

Du köper din biljett här via hemsidan. Biljetten kommer mejlas till dig och du kan antingen skriva ut biljetten eller ha den i mobilen.

Hur många kan man gå i samlad grupp?

Vi rekommenderar inte att gå fler än 10 personer. Om ni vill gå större grupp, kontakta emelie.wilander@tasteevents.se

Du följer väl oss?