Matnatten i Jönköping

13 mars

Köp biljett!

Populärt, folkligt och hög gastronomi på gatunivå!

Info Jönköping

Fredagen den 13 mars öppnar Jönköpings restauranger upp för en ny krogsafari med Matnatten, där du som gäst får möjlighet att testa på stadens krogutbud, kanske testa en och annan oväntad smakkombination och skapa minnen för livet.

Matnatten är krogsafarin där du och hundratals andra matentusiaster ger sig ut på stan för att prova på 8 av stans krogar - under en och samma kväll! Med ett klippkort i din hand och en Matnatten-pin på rocken serveras du ett smakprov som representerar krogen och dennes koncept.

Smakproven kan serveras sittande, stående eller över bardisken - allt beroende på krogarnas förutsättningar. Givetvis erbjuds även en uppsjö av passande drycker att köpa till!

Evenemanget pågår mellan kl. 16-23 och ni tar er lättast runt i staden på cykel eller till fots och ni besöker krogarna i egen takt och turordning.

Besök Matnatten själv eller tillsammans med vänner och familj. Är ni livsnjutare och matentusiaster tror vi att ni kommer trivas!

Utlämnningsställe

För att kunna njuta av krogsafarin måste du först byta din köpta biljett till ett klippkort. Vi välkomnar dig till John Bauer Hotels lobby mellan kl. 12-18 samma dag som Matnatten äger rum. Adressen hit är Södra Strandgatan 15.

Vanliga frågor

Matnatten är en populär krogsafari där du som gäst får besöka lokala krögare och upptäcka nya favoriter. Utrustad med ett klippkort besöker du restaurangerna i egen takt och turordning. I klippkortet ingår 8 smakportioner. Det som serveras återspeglar restaurangens signaturrätt och ger dig en god förståelse för stället.
Deltagande restauranger är indelade i geografiska områden och områdena benämns med färger. Områdena kan innefatta flera olika stadsdelar i en stad. Varje färg innehåller åtta olika restauranger.

När du köper din biljett till Matnatten väljer du om du vill köpa en standard- eller vegetarisk (lakto-ovo) biljett. OBS! Rätten som serveras kan innehålla ägg, ost- och/eller mejeriprodukter.

Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta hänsyn till allergier. Med 400 gäster per matrunda är det svårt för krogarna att anpassa smakportionen efter detta. Självklart är du välkommen att medverka ändå och äta det du kan.
Dryck ingår inte i biljettpriset. Önskas dryck säljer restaurangerna ett passande alternativ oftast både på hel- och halvglas.
Du har ingen ångerrätt vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är du därför bunden av ditt köp. Biljetten är dock ej personlig och kan överlåtas till någon annan om du fått förhinder.

Vi genomför inga byten matrundorna emellan.

Är biljetten personlig? Nej. Brukar biljetterna ta slut? Ja! Biljettantalet är begränsat inför varje Matnatt. Se därför till att förköpa er biljett i god tid. Hur köper jag min biljett? Du köper din biljett här via hemsidan. Biljetten kommer mejlas till dig och du kan antingen skriva ut biljetten eller ha den i mobilen.
Köp din biljett här!

Följ oss!