Matnatten i Linköping

8 november

Köp biljett!

Populärt, folkligt och hög gastronomi på gatunivå!

Info Linköping

I höst går Matnatten för första gången av stapeln i Östergötland, där Linköping och stadens härliga restauranger står värd för ett nytt spännande krogsafari! Häng med oss i Matnattens senaste tillskott den 8 november.

Utrustad med ett klippkort besöker ni restaurangerna i egen takt och turordning. I klippkortet ingår 8 smakportioner. Det som serveras återspeglar restaurangens signaturrätt och ger dig en god förståelse för stället.

Restaurangerna har olika förutsättningar för att ta emot gäster på Matnatten. Smakportioner kan därför serveras på olika sätt, allt ifrån utanför restaurangen till vid bord med sittplats.

Evenemanget pågår mellan kl. 16-23 och ni tar er lättast runt i staden på cykel eller till fots.

För att kunna njuta av kvällen måste ni först växla er köpta biljett till ett klippkort. Detta har ni möjlighet att göra på galleria Gränden mellan kl. 12-18 samma dag som Matnatten äger rum. Vi står vid rulltrapporna.

Besök Matnatten själv eller tillsammans med vänner och familj. Är ni livsnjutare och matentusiaster tror vi att ni kommer trivas!

Utlämningsställe

För att kunna njuta av kvällen måste ni först växla er köpta biljett till ett klippkort. Detta har ni möjlighet att göra på galleria Gränden mellan kl. 12-18 samma dag som Matnatten äger rum. Vi står vid rulltrapporna.

Vanliga frågor

Matnatten är en populär krogsafari där du som gäst får besöka lokala krögare och upptäcka nya favoriter. Utrustad med ett klippkort besöker du restaurangerna i egen takt och turordning. I klippkortet ingår 8 smakportioner. Det som serveras återspeglar restaurangens signaturrätt och ger dig en god förståelse för stället.
När eventet lanseras släpper vi våra Blind Tickets! Biljetterna är perfekt för den som önskar bli överraskad, då deltagande krogar presenteras vid ett senare tillfälle. Biljetterna finns i ett begränsat antal och säljs med 15% rabatt, gentemot ordinarie pris. När deltagande restauranger presenteras kommer Blind Tickets inte längre vara tillgängliga för köp.

Den färg du har köpt Blind Tickets till är också den färgslinga som du kommer att gå under själva Matnatten. Cirka en vecka innan eventet hålls får du ett välkomstmail med all praktisk information som du kommer behöva.

Deltagande restauranger är indelade i geografiska områden och områdena benämns med färger. Områdena kan innefatta flera olika stadsdelar i en stad. Varje färg innehåller åtta olika restauranger.

Vi uppmanar samtliga restauranger att ha ett vegetariskt alternativ, men det är dessvärre inget vi kan garantera.

Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta hänsyn till allergier. Med 400 gäster per matrunda är det svårt för krogarna att anpassa smakportionen efter detta. Självklart är du välkommen att medverka ändå och äta det du kan.
Önskas dryck säljer restaurangerna ett passande alternativ oftast både på hel- och halvglas.
Du har ingen ångerrätt vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är du därför bunden av ditt köp.
Vi genomför inga byten matrundorna emellan. På Tickster ReSale kan du lista dina biljetter för andra gäster att köpa, om du av någon anledning skulle vilja byta.

Är biljetten personlig?

Nej.

Brukar biljetterna ta slut?

Ja! Biljettantalet är begränsat inför varje Matnatt. Se därför till att förköpa er biljett i god tid. I samband med att vi presenterar deltagande restauranger brukar vi även släppa ytterligare biljetter utöver Blind Tickets.

Hur köper jag min biljett?

Du köper din biljett här via hemsidan. Biljetten kommer mejlas till dig och du kan antingen skriva ut biljetten eller ha den i mobilen.

Hur många kan man gå i samlad grupp?

Vi rekommenderar inte att gå fler än 10 personer. Om ni vill gå större grupp, kontakta sabine.bjerstedt@tasteevents.se

Köp din biljett här!

Följ oss!