Matnatten i Lund

Onsdag 21 augusti

Köp biljett!

Populärt, folkligt och hög gastronomi på gatunivå!

Info Lund

Fira att halva arbetsveckan har passerat och kläm ut det sista av sommarens solstrålar tillsammans med nära, kära och oss på Matnatten i charmiga Lund! Onsdagen den 21 augusti återkommer vi till vår favorit-studentstad, där ni åter igen får möjlighet att gå på krogsafari för att testa på nya restauranger, smaker och upplevelser under en kväll - dessutom mitt i veckan!

Utrustad med ett klippkort besöker ni restaurangerna i egen takt och turordning. I klippkortet ingår 8 smakportioner. Det som serveras återspeglar restaurangens signaturrätt och ger dig en god förståelse för stället.

Restaurangerna har olika förutsättningar för att ta emot gäster på Matnatten. Smakportioner kan därför serveras på olika sätt, allt ifrån utanför restaurangen till vid bord med sittplats.

Evenemanget pågår mellan kl. 16-23 och ni tar er lättast runt i staden på cykel eller till fots.

För att kunna njuta av kvällen måste ni först växla er köpta biljett till ett klippkort. Detta har ni möjlighet att göra på Kulturen Restaurang & Konferens mellan kl. 12-19 samma dag som Matnatten äger rum.

Besök Matnatten själv eller tillsammans med vänner och familj. Är ni livsnjutare och matentusiaster tror vi att ni kommer trivas!

Tävling

Skryt med din vardagslyx på Instagram under #matnatten. Bästa bilden vinner två biljetter till Matnatten i Malmö 16 oktober.

Så deltar du!
Fotografera och ladda upp din bild på Instagram under #matnatten. Geotagga även krogen där bilden är tagen. För att vi ska kunna ta del av din bild måste du ha en öppen profil. Vi kontaktar vinnaren på instagram och lägger upp vinnande bild innan veckoslutet. Endast gäster till Matnatten i Lund 21 augusti kan medverka i tävlingen.

Utlämningsställe

Kulturen Restaurang & Konferens
Vi finns på plats mellan kl. 12-19 och byter era biljetter till klippkort samma dag som Matnatten äger rum. Varmt välkomna!

Vanliga frågor

Matnatten är en populär krogsafari där du som gäst får besöka lokala krögare och upptäcka nya favoriter. Utrustad med ett klippkort besöker du restaurangerna i egen takt och turordning. I klippkortet ingår 8 smakportioner. Det som serveras återspeglar restaurangens signaturrätt och ger dig en god förståelse för stället.
När eventet lanseras släpper vi våra Blind Tickets! Biljetterna är perfekt för den som önskar bli överraskad, då deltagande krogar presenteras vid ett senare tillfälle. Biljetterna finns i ett begränsat antal och säljs med 15% rabatt, gentemot ordinarie pris. När deltagande restauranger presenteras kommer Blind Tickets inte längre vara tillgängliga för köp.

Den färg du har köpt Blind Tickets till är också den färgslinga som du kommer att gå under själva Matnatten. Cirka en vecka innan eventet hålls får du ett välkomstmail med all praktisk information som du kommer behöva.

Deltagande restauranger är indelade i geografiska områden och områdena benämns med färger. Områdena kan innefatta flera olika stadsdelar i en stad. Varje färg innehåller åtta olika restauranger.
Vi uppmanar samtliga restauranger att ha ett vegetariskt alternativ, men det är dessvärre inget vi kan garantera.

Gluten- och laktosfritt brukar restaurangerna lösa fint och det är något vi uppmanar restaurangerna om att kunna erbjuda. Andra allergier/intoleranser har vi tyvärr inte möjlighet att ta hänsyn till.

Önskas dryck säljer restaurangerna ett passande alternativ oftast både på hel- och halvglas.

Är biljetten personlig?

Nej.

Brukar biljetterna ta slut?

Ja! Biljettantalet är begränsat inför varje Matnatt. Se därför till att förköpa er biljett i god tid. I samband med att vi presenterar deltagande restauranger brukar vi även släppa ytterligare biljetter utöver Blind Tickets.

Hur köper jag min biljett?

Du köper din biljett här via hemsidan. Biljetten kommer mejlas till dig och du kan antingen skriva ut biljetten eller ha den i mobilen.

Hur många kan man gå i samlad grupp?

Vi rekommenderar inte att gå fler än 10 personer. Om ni vill gå större grupp, kontakta sabine.bjerstedt@tasteevents.se

Köp din biljett här!

Följ oss!