Matnatten i Norrköping

28 februari

Köp biljett!

Populärt, folkligt och hög gastronomi på gatunivå!

Info Norrköping

Vi kickar igång Matnatten-våren med en östgötsk premiär, där Norrköping och stadens krogar står värd för ett nytt spännande krogsafari! Låt inte februari vara årets tristaste månad – som Matnatten-gäst går du på en gastronomisk vandring genom stan där du får möjlighet att uppleva Norrköpings krogutbud, kanske testa en och annan oväntad smakkombination och skapa minnen för livet!

Matnatten är krogsafarin där du och hundratals andra matentusiaster ger sig ut på stan för att prova på 8 av stans krogar - under en och samma kväll! Med ett klippkort i din hand och en Matnatten-pin på rocken serveras du ett smakprov som representerar krogen och dennes koncept.

Smakproven kan serveras sittande, stående eller över bardisken - allt beroende på krogarnas förutsättningar. Givetvis erbjuds även en uppsjö av passande drycker att köpa till!

Evenemanget pågår mellan kl. 16-23 och ni tar er lättast runt i staden på cykel eller till fots och ni besöker krogarna i egen takt och turordning.

Besök Matnatten själv eller tillsammans med vänner och familj. Är ni livsnjutare och matentusiaster tror vi att ni kommer trivas!

Tävling

Kan du inte få nog av Matnatten? Nu har du chansen att vinna två biljetter till Matnatten i Linköping 2 april! Ta din bästa bild under kvällens krogsafari, lägg upp på Instagram och tagga bilden med #matnatten och vilken restaurang du är på när bilden tas. Glöm inte att du måste ha ett öppet konto på Instagram för att vara med och tävla.

Utlämningsställe

För att kunna njuta av krogsafarin måste du först byta din köpta biljett till ett klippkort. Vi välkomnar dig på Louis De Geer Konsert & Kongress lobby mellan kl. 12-18 samma dag som Matnatten äger rum. Adressen hit är Dalsgatan 15.

Vanliga frågor

Matnatten är en populär krogsafari där du som gäst får besöka lokala krögare och upptäcka nya favoriter. Utrustad med ett klippkort besöker du restaurangerna i egen takt och turordning. I klippkortet ingår 8 smakportioner. Det som serveras återspeglar restaurangens signaturrätt och ger dig en god förståelse för stället.
Innan krogarna presenteras säljer vi våra biljetter till ett rabatterat pris, s k Blind Ticket. Biljetterna finns i ett begränsat antal och säljs med 50 kr rabatt, gentemot ordinarie pris (349 kr). Rabatten dras i kassan.

Den färg du har köpt Blind Tickets till är också den färgslinga som du kommer att gå under själva Matnatten. Cirka en vecka innan eventet hålls får du ett välkomstmail med all praktisk information som du kommer behöva.

Deltagande restauranger är indelade i geografiska områden och områdena benämns med färger. Områdena kan innefatta flera olika stadsdelar i en stad. Varje färg innehåller åtta olika restauranger.

När du köper din biljett till Matnatten väljer du om du vill köpa en standard- eller vegetarisk (lakto-ovo) biljett. OBS! Rätten som serveras kan innehålla ägg, ost- och/eller mejeriprodukter.

Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta hänsyn till allergier. Med 400 gäster per matrunda är det svårt för krogarna att anpassa smakportionen efter detta. Självklart är du välkommen att medverka ändå och äta det du kan.
Dryck ingår inte i biljettpriset. Önskas dryck säljer restaurangerna ett passande alternativ oftast både på hel- och halvglas.
Du har ingen ångerrätt vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är du därför bunden av ditt köp. Biljetten är dock ej personlig och kan överlåtas till någon annan om du fått förhinder.

Vi genomför inga byten matrundorna emellan.

Är biljetten personlig?

Nej.

Brukar biljetterna ta slut?

Ja! Biljettantalet är begränsat inför varje Matnatt. Se därför till att förköpa er biljett i god tid. I samband med att vi presenterar deltagande restauranger brukar vi även släppa ytterligare biljetter utöver Blind Tickets.

Hur köper jag min biljett?

Du köper din biljett här via hemsidan. Biljetten kommer mejlas till dig och du kan antingen skriva ut biljetten eller ha den i mobilen.

Hur många kan man gå i samlad grupp?

Vi rekommenderar inte att gå fler än 10 personer. Om ni vill gå större grupp, kontakta sabine.bjerstedt@tasteevents.se

Köp din biljett här!

Följ oss!