Passa på att ta en skön natt på hotell

Hotellerbjudande 2021

Åker du en längre bit för att besöka vår festival kan det vara behagligt att övernatta istället för att avsluta kvällen med en tåg- eller flygresa. Njut av en god natts sömn och vakna upp till en framdukad frukost och lämna staden utvilad och mätt. I samarbete med några av Malmös bästa hotell erbjuder vi dig som besökare övernattning till ett bra pris.

15-16 mars 2019 på Malmömässan

Quality Hotel View

15-16 mars 2019 på Malmömässan

Bo bekvämt hos oss på Quality Hotel View i snyggt designade rum samt välj och vraka bland våra läckerheter på frukostbuffén dagen efter. Och det bästa av allt, ha endast två minuters gångväg till MalmöMässan och festivalen! Quality Hotel View är ett endast 3 år gammalt fullservicehotell i hjärtat av den nya stadsdelen Hyllie och på bara några minuter tar du dig med tåg till Malmö City, Köpenhamn eller Copenhagen Airport. Hos oss får du ett paketpris där både övernattning, entréavgift till festivalen, garderobsavgift, provningsglas på festivalen och frukostbuffé ingår.

Pris
760 SEK/person, del i standard dubbelrum

Bokning sker per mail q.view@choice.se eller tel +4640-374100, tonval 4 för Paket & Specialbokningar. Uppge ”Paket Öl & Whiskyfestivalen”.

Läs mer

Elite Hotels

Bo bekvämt på Elite Hotels under Malmö Öl & Whiskyfestival. Våra trivsamma hotell är centralt belägna i Malmö med gångavstånd till centralstationen. I anslutning till två av hotellen finns den brittiska puben The Bishops Arms.

Som besökare anger du bokningskod BESÖKARE ÖL- & WHISKYMÄSSAN och erhåller då specialpris på logi.

ELITE PLAZA HOTEL – 870 SEK/natt
ELITE HOTEL SAVOY – 870 SEK/natt
ELITE HOTEL RESIDENS – 820 SEK/natt
ELITE HOTEL ESPLANADE – 970 SEK/natt

Priset är detsamma även om ni bor två personer i rummet. Rummet är avbokningsbart till kl. 14.00 på ankomstdagen.

Boka in ditt rum via mejl reservation.malmo@elite.se eller telefon 040-66 44 841.

Du följer väl oss?